Mesaje
Adauga anunt nou
Smart Wood
Smart Wood

Smart Wood

  • Ultima oară activ: 13 mai 2024, 13:11
  • Pe OLX din: 05 oct. 2018
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 1 rezultat pentru tine
Categorii
Sortează după

Timisoara

Full time

Nivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program de lucru in ture

Reactualizat la 25 mai 2024

Despre noi

Grupul are in prezent 1000 de angajati si colaboratori in cele 9 fabrici si 2 puncte de distributie. Produce in prezent peste 20 de miliarde de bete pete pe an funizam la peste 300 de clienti raspanditi in 50 de tari.
Smart wood este mandra ca o companie de familie a devenit lider mondial in productia de bete din lemn pentru industria alimentara (bete pentru inghetata, bete pentru cafea, bete pentru frigarui).
Aproape 100 de ani de experienta in a fi atenti la nevfoile clientiloe, ne-au permis sa devenim un partener esential pe acest segment de piata.
Fondata in 1928 in Saint-Sauveur, Franta, postea noastra a inceput cu o mica fabrica locala de articole din lemn pentru incaltaminte. Sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial din 1945, marcheaza inceputul productiei noastre de bete din lemn.

In 1990, smart wood lanseaza batul pentru inghetata si asa a inceput povestea noastra pe piata internationala.

În 2022, Grupul nostru continua să se diversifice cu două divizii: smart wood pentru activități din lemn (bețe de înghețată, agitatoare de cafea, frigărui etc.) și smart paper pentru activități din hârtie (pahare de hârtie etc.). Grupul a devenit smart corp.
 

Contact

  • Strada Ion Ionescu De La Brad 15
  • 300254 Timisoara
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.smartwood.world/?lang=ro

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau